banner est whatsapp

III Torneig 12h de futbol sala "Vila de l´Arboç"

L'Arboç, 31/07/2014

Aquest dissabte 2 d´agost al Poliesportiu Municipal de l´Arboç, a partir de les 09.00h i fins a les 21.00h, hora de la gran final, dona tret de sortida el III Torneig 12hores de futbol sala "Vila de l´Arboç".


Aquest dissabte 2 d´agost al Poliesportiu Municipal de l´Arboç, a partir de les 09.00h i fins a les 21.00h, hora de la gran final, dona tret de sortida el III Torneig 12hores de futbol sala "Vila de l´Arboç".

L´organització del Torneig valora molt positivament que l´Arboç sigui un dels pocs municipis que organitzen un torneig d´aquestes característiques aquest estiu a tota la comarca, i així, poder potenciar la pràctica de l´esport durant l´estiu al nostre municipi. És per això, que cada any està essent un èxit de participació en nombre d´equips i de públic assistent, com demostren els 100 jugadors, dividits en 10 equips de diferents punts de la comarca del Baix Penedès que participaran en l´edició d´enguany, amb majoria d´equips arbocencs, i que conformaran el Torneig aquest any.

El Torneig tindrà una fase prèvia amb dos grups de 5 equips cadascú, en el que els dos millors de cada grup passaran a semifinals, i així fins tenir als finalistes i al gran guanyador. Recordem que l´any passat el Torneig se´l va endur l´equip arbocenc "Bora Bildu", el qual opta a revalidar el títol aquest any, ja que hi torna a participar.

Tots els partits estaran arbitrats per àrbitres federats al Consell Esportiu del Baix Penedès, tots els equips tindran regals, aigua, pilotes oficials Joma, i el finalista i guanyador tindran un premi econòmic que donarà encara més interès i emoció a la competició.

Recordem que l´entrada serà gratuïta per tot el públic i que hi haurà servei de bar. El Torneig és organitzat pel col·lectiu Vila de l´Arboç.org, i conta amb la col·laboració del Club Futbol l´Arboç, Goolmania i de l´Ajuntament de l´Arboç.

Us hi esperem!

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat