banner est whatsapp

Desarticulada una organització de distribució d´heroïna a l´Arboç

L'Arboç, 30/07/2014

La Guàrdia Civil ha detingut cinc persones


Foto: Moment de la detenció al carrer Doctor Vives i Manyé de l´Arboç

La Guàrdia Civil ha desarticulat una organització dedicada a la distribució de substàncies estupefaents, principalment heroïna que operava des de l´Arboç i que proveïa al mercat de Tarragona. Hi ha cinc persones detingudes.

A aquests cinc detinguts els atribueixen un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i integració de grup criminal, segons ha informat avui dimecres la Guàrdia Civil.

L´operació va començar a principis de gener de 2014 arran de la investigació d´una altra contra la venda de droga al detall, ja que la documentació intervinguda apuntava que una persona possiblement estigués distribuint substàncies estupefaents a diferents compradors de la província.

La Guàrdia Civil va establir un operatiu al saber que aquesta persona podria estar preparant una venda a Tarragona i, ahir dimarts a la tarda, es van practicar registres i es van intervenir 100 grams d´heroïna, més de 3.000 euros fraccionats i material informàtic.

El ´modus operanti´ del distribuïdor, assentat a l´Arboç, era proveir-se de les substàncies a través d´un missatger i després contactar amb diferents intermediaris encarregats de traslladar el producte al punt de venda del menuda, especialment en els barris de Ponent de Tarragona .

Els detinguts, tres homes amb antecedents i dues dones, han estat posats a disposició del Jutjat de Guàrdia del Vendrell.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat