banner est whatsapp

L’Ajuntament de l’Arboç crea 8 llocs de treball en la nova campanya informativa de recollida selectiva

L'Arboç, 29/07/2014

L’Ajuntament de l’Arboç ha iniciat aquest mes de juliol una nova campanya informativa del sistema de recollida selectiva Porta a Porta.


L’Ajuntament de l’Arboç ha iniciat aquest mes de juliol una nova campanya informativa del sistema de recollida selectiva Porta a Porta. Sota el lema “Millorem més la recollida selectiva”, la nova campanya pretén incidir en la millora de la recollida de la fracció orgànica, tant pel que fa a la qualitat, com pel que fa a la quantitat.

La nova campanya es perllongarà fins el proper mes d’octubre, i per dur-la a terme l’Ajuntament de l’Arboç ha contractat, a través de l’empresa Elane SA, un total de 8 educadors ambientals que realitzaran a peu de carrer i veí per veí la tasca informativa, atenent els dubtes que la ciutadania els expressi. Hom pot distingir els nous educadors ambientals per la seva camiseta groga i la seva placa identificadora.

Aquesta campanya està finançada per l’Agència Catalana de Residus amb la col·laboració de la Regidoria de Serveis Urbans de l’Ajuntament de l’Arboç.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat