banner est whatsapp

Cevipe completa la compra de la cooperativa de l´Arboç

L'Arboç, 28/07/2014

La cooperativa vitivinícola de segon grau Cevipe ha invertit aquest 2014 un muntant de 3 milions d´euros, adreçat a l´adquisició de les instal·lacions de Cellers de l´Arboç.


La cooperativa vitivinícola de segon grau Cevipe ha invertit aquest 2014 un muntant de 3 milions d´euros, adreçat a l´adquisició de les instal· lacions productives d´una de les bodegues associades, Cellers de l´Arboç.

Cellers de l´Arboç elabora vins i caves (una de les seves marques més conegudes, ´Pupitre´, va ser venuda a Castell d´Or) i té capacitat per processar 7 milions de kilos de raïm.

Cevipe, que agrupa 14 cooperatives (3.600 socis, 5.500 h de vinya i un potencial de collita anual de 57 milions de kilos de raïm), també va realitzar inversions el passat any 2013 (250.000 euros en equipament), any en què va absorbir a una altra de les seves associades, la Cooperativa Agrícola del Vendrell. Aquesta tot just tenia activitat elaboradora, de manera que la nova propietària s´ha compromès a habilitar, per tal de mantenir celler històrica, una botiga de productes de la zona.

Cevipe, amb 23 treballadors en plantilla, va comercialitzar en el seu últim campanya, tancada al juliol de 2013, un volum de 31 Ml de vi a doll, pel qual va obtenir ingressos de 24,07 milions d´euros (en línia amb els 24,27 milions d´euros, assolits un any abans). En canvi, les exportacions es van reduir un 48%, fins als 1,8 milions d´euros el 2013.

Font:

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat