banner est whatsapp

L’Ajuntament de l’Arboç renova la zona infantil de la plaça de la Badalota

L'Arboç, 22/07/2014

L’acció ha consistit en la renovació total del paviment de cautxú, en la delimitació de la zona infantil mitjançant tanques de fusta reglamentaries, en la instal·lació d’un tobogan nou i en la reparació i manteniment de la resta de jocs.


Foto: Els usuaris ja utilitzen els dos pedals gimnàstics instal·lats a la plaça de la Badalota (Autor: A. Ribas)

L’Ajuntament de l’Arboç ha dut a terme una actuació de renovació i arranjament de la zona infantil ubicada a la plaça de la Badalota. L’acció ha consistit en la renovació total del paviment de cautxú, en la delimitació de la zona infantil mitjançant tanques de fusta reglamentaries, en la instal·lació d’un tobogan nou i en la reparació i manteniment de la resta de jocs de la zona infantil.

S’ha aprofitat també aquesta actuació per instal·lar dos aparells de pedals, que podrà utilitzar tothom de manera gratuïta, i que completen la gamma d’exercicis gimnàstics que hom pot realitzar en els gimnasos urbans ubicats en diverses zones verdes de l’Arboç.

La funció dels pedals és la millora de la flexibilitat i la mobilitat de les articulacions inferiors, i la millora i l’augment de capacitat cardiopulmonar. Es tracta d’un exercici de baixa intensitat recomanat per a totes les edats.

Amb aquests nous equipaments l’ajuntament de l’Arboç continua la col·laboració amb la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla amb la campanya anomenada "Dóna Corda al Cor!", perquè els metges i metgesses del CAP incloguin i receptin la pràctica d’activitat física en els diferents gimnasos urbans del municipi o els passeigs en els tres circuits biosaludables inaugurats el passat mes d’octubre de 2013.

El ciutadans de l’Arboç poden gaudir ja d’una zona infantil totalment renovada amb l’afegit que podran millora la seva salut cardiopulmonar i la seva qualitat de vida amb la utilització dels aparells de pedals.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat