banner est whatsapp

L´empresa Presspart Manufacturing de l´Arboç segueix invertint i creixent

L'Arboç, 18/07/2014

La fabricant d´aerosols farmacèutics té previst desemborsar al llarg de 2014 un total de 3,34 milions d´euros per a l´adquisició de maquinària


La fabricant d´aerosols farmacèutics Presspart Manufacturing de l´Arboç té previst desemborsar al llarg de 2014 un total de 3,34 M € per a l´adquisició de maquinària. La companyia executarà en aquesta campanya la xifra d´inversió més elevada dels últims anys, en què, tot i la crisi, no ha deixat d´emprendre desemborsaments. Sumada la xifra indicada, en l´últim lustre la filial del grup alemany homònim haurà emprès inversions per valor de 9,4 M €.

L´arbocenca va aconseguir el passat exercici situar els seus ingressos en lso 19,07 M €, una xifra superior en un 2,9% als 18,53 milions assolits un any abans. Especialment important va ser l´aportació de les vendes a l´exterior, que van arribar als 8,45 M €, un 53,6% més, en països com Itàlia, França, Regne Unit, Japó, Canadà, Suïssa, Alemanya, Mèxic, Argentina, Índia , Bangla Desh, el Marroc i Austràlia.

Presspart Manufacturing està especialitzada en els sectors mèdic, farmacèutic, químic i veterinari i opera en instal·lacions de 10.000 m2, amb sales netes "C 10.000" i "D 10.000". Comparteix instal·lacions amb Exclusives Ibèrica Dirpack, que es dedica a la comercialització en exclusiva per a Espanya i Portugal de les marques ´MeadWestvaco Calmar´ (dosificadors per a líquids i cremes), ´Presspart´ (envasos d´alumini per aerosols farmacèutics), ´Bespak´ (vàlvules per aerosols).

Prespart Manufacturing espera acabar la present campanya amb uns ingressos de 20,93 M €, dels quals 9,45 M correspondrien a exportacions, la qual cosa implica creixements del 9,7% i del 11,8%. Disposa de fons propis de 5,02 M € i una plantilla formada per 115 empleats.

Font: Alimarket.es

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat