banner est whatsapp

Sorteig a l’Arboç de la campanya comercial “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”

L'Arboç, 09/07/2014

El passat dilluns 4 de juliol es va realitzar a l’Arboç el sorteig dels premis de la campanya comercial “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”.


Foto: Joan Sans, alcalde de l’Arboç, i Alfons Ribas, regidor de promoció econòmica, amb alguns dels guanyadors de la campanya comercial “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir” (Autor: Aj. de l’Arboç)

El passat dilluns 4 de juliol es va realitzar a l’Arboç el sorteig dels premis de la campanya comercial “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”. Del 2 al 22 de juny el municipi de l’Arboç ha participat en aquesta campanya juntament amb 23 poblacions beneficiaries del Pla de Barris impulsat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

El sorteig va tenir lloc a les 12 del migdia en directe als estudis de Ràdio L’Arboç. El regidor de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, Sr. Alfons Ribas, juntament amb el jutge de Pau de l’Arboç, Sr. Jaume Ventura, la tècnica de l’Oficina del Nucli Antic, Sra. Mar Morgado, un representant de l’establiment Perruqueria Mar, que va actuar com a mà innocent, i amb la col·laboració del director de Ràdio Arboç, Sr. Xavier Llaó, van realitzar el sorteig dels guanyadors dels 10 premis entre les més de 5000 butlletes que els comerços adherits a la campanya han recollit en el transcurs de la campanya.

Els 10 afortunats, 9 arbocencs i un ciutadà de Llorenç del Penedès, van guanyar diferents packs turístics en les poblacions catalanes que també han realitzat la campanya comercial. La Farmàcia Suriol, com a establiment que ha segellat la butlleta agraciada amb el primer premi, ha estat obsequiada amb un pack turístic per la Pobla de Segur.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat