banner est whatsapp

Xesca Chuecos del Club de Tir amb Arc de l´Arboç nova campiona d´Espanya

L'Arboç, 25/06/2014

Els dies 21 i 22 de Juny es va disputar el XIII Campeonato de España de Arco Instintivo y Arco Long Bow y XI Campeonato de España de Arco Desnudo


Els dies 21 i 22 de Juny es va disputar el XIII Campeonato de España de Arco Instintivo y Arco Long Bow y XI Campeonato de España de Arco Desnudo, a les pistes d’atletisme municipals de Cambrils, organitzat per la RFETA i el Club Arquers de Cambrils.

El Campionat es va desenvolupar en dues fases (fase classificatòria y fase eliminatòria) i les eliminatòries es van fer en la modalitat de sets, com ja és habitual.

Xesca Chuecos es proclamava nova campiona d’Espanya en la modalitat d’arc nu sènior femení, i la seva companya de club Nuria Batet s’enduia la medalla de bronze després de superar a l’arquera valenciana Vicenta Palacios en una eliminatòria molt disputada que s’hauria de resoldre amb una fletxa de desempat.

Es el segon títol de la temporada per l’arquera del club tir amb arc l’Arboç, després de guanyar el Campionat de Catalunya disputat a Tarragona els dies 7 i 8 de juny de 2014, amb un podi totalment arbocenc en la modalitat d’arc nu sènior femení.

Font: Club de Tir amb Arc de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat