banner est whatsapp

Campanya de Verkami per editar el dvd de “Kids and Music” del director arbocenc Ramon Tort

L'Arboç, 11/06/2014

A través d’aquesta acció, Tort ens proposa poder pagar el cost de l’edició de 2.000 DVD d’una edició sencilla i 500 DVD més d’una edició especial


La industria del cinema és estranya i imprevisible. Després d’haver fet una pel·lícula amb l’acollida que ha tingut "A film about Kids and music", Ramon Tort ens explica que es necessita el suport econòmic de tots aquells que volen veure-la i tenir-la, per poder-ne fer una edició en DVD i amortitzar l’esforç econòmic que s´ha hagut de fer, per pagar els drets musicals de les cançons que conté el metratge a les editorials propietaries.

Kids and music es va poder fer gràcies a una donació privada que va permetre realitzar i pagar les despeses del rodatge. Però gran part de la postproducció s’ha dut a terme mitjançant un sistema de treball cooperatiu, o sigui que l’equip de producció i postproducció va acceptar treballar sense cobrar a canvi de convertir-se en productors de la pel·lícula.

En aquest any d’exhibició Kids and music ha donat molts tombs pel món, exportant aquesta fantàstica història arreu i generant ingressos tant de taquilla com de venda de drets televisius. Aquests ingressos s´han destinat íntegrament a la difusió i presència a festivals i, sobretot, al pagament dels drets musicals a les editorials propietàries de les cançons que apareixen al film.

Així que, encara que costi de creure, encara cap dels membres de l’equip de postproducció ha cobrat un cèntim pel seu treball.

Tort ens proposa doncs, a través d’aquesta acció, poder pagar el cost de l’edició de 2.000 DVD d’una edició sencilla i 500 DVD més d’una edició especial i amb això poder generar alguns ingressos perquè l’equip de Divinoconcepto pugui seguir somiant en fer noves i bones pel·lícules.

La direcció web per poder participar la Verkami és: http://www.verkami.com/projects/7589-edicion-del-dvd-de-la-pelicula-a-film-about-kids-and-music

A Film About Kids and Music és un documental sobre la Sant Andreu Jazz Band. La jove orquestra, dirigida per Joan Chamorro, reuneix a nens i nenes d’entre 6 i 18 anys al voltant d’un repertori de jazz clàssic que omple els auditoris més importants del país.

La pel·lícula és un viatge guiat pel director de la orquestra, que ens submergeix en el seu mètode d’ensenyament, tant singular com els resultats que genera. Una història que ens farà vibrar amb la posada en escena del talent d’aquests nens i nenes i ens emocionarà a través de totes les sensacions que són capaços de despertar.

En aquest viatge els acompanyen Jesse Davis, Terell Stafford i Wycliffe Gordon, músics nord-americans admirats per tots els amants del jazz que alimenten l’esperit musical de trajectòries tan precoces com la de l’Elsa, que amb només 6 anys toca la trompeta com un àngel.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat