banner est whatsapp

Comprar a l’Arboç té premi

L'Arboç, 06/06/2014

L’Arboç participa, com a nou municipi adherit, a la 4ª Campanya Comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”


Foto: Representats dels municipis participants a la campanya comercial el passat 28 de maig en la presentació oficial (Font: Aj. de l’Arboç)

Del 2 al 22 de juny comprar a l’Arboç té premi. L’Arboç participa, com a nou municipi adherit, a la 4ª Campanya Comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”, juntament amb 23 poblacions beneficiaries del Pla de Barris impulsat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Durant els dies de la campanya, les persones que realitzin una compra a qualsevol del 41 establiments de venda al detall del nucli antic de l’Arboç obtindran una butlleta participativa que hauran d’omplir i dipositar en una urna al mateix establiment per poder optar al sorteig dels premis. Tots els establiments adherits estan convenientment identificats amb un cartell promocional.

L’Alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, i el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Sr. Alfons Ribas, van assistir el passat dimecres 28 de maig a la presentació oficial de la campanya, que va tenir lloc a la seu del Departament de Territori i Sostenibilitat a Barcelona.

En el sorteig dels guanyadors, que tindrà lloc el proper 4 de juliol als estudis de Ràdio Arboç, s’atorgaran un total de 10 premis. Els premis constaran d’un lot de productes típics i/o visites turístiques aportats per cada municipi participant. A més, el primer premi serà doble, ja que a més del participant de la butlleta un altre premiat serà el comerç que l’hagi segellat. Al vestíbul de la Casa de Cultura s’exposa fins el proper 13 de juny el continguts dels premis aportats per a cada municipi a la campanya comercial.

Davant de l’esperat èxit de la campanya, la regidoria de promoció econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç està treballant en la creació d’una nova campanya comercial on hi podran participar els 21 comerços de fora nucli antic.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat