banner est whatsapp

900 persones visiten el Castell de Bell-Esguard durant la III Fira Modernista del Penedès

L'Arboç, 05/06/2014

El passat cap de setmana del 31 de maig i 1 de juny, va tenir lloc a l’Arboç la tercera edició de la Fira Modernista del Penedès


Foto: Concorreguda visita al Castell de Bell-Esguard (Autor: Aj. de l’Arboç).

El passat cap de setmana del 31 de maig i 1 de juny, va tenir lloc a l’Arboç la tercera edició de la Fira Modernista del Penedès. Una fira capdavantera al Penedès i marcada, en aquesta edició, pel gran èxit de públic i per la gran resposta obtinguda en les dues visites guiades programades a l’emblemàtic edifici de Cal Pons, popularment conegut com el Castell de Bell-Esguard, on gairebé un miler de persones el van visitar desbordant totes les previsions.

La Marató de Teatre d’Època al Carrer, on cinc companyies, encapçalades per la local Elenc Artístic Arbocenc, van presentar les seves propostes, també va tenir una gran acollida per part del públic. Altres propostes innovadores com la Gimcana dels Edificis Modernistes de l’Arboç, l’exposició de vestits d’època, o el Ball Vuitcentista, van causar sensació i van gaudir del favor del públic.

Tal com explica el regidor de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, Sr. Alfons Ribas <<...l’enorme esforç organitzatiu que es ve realitzant any rere any obté els resultats esperats. Cada nova edició de la Fira Modernista supera l’anterior i posiciona l’Arboç com a destinació turística de qualitat...>>

Totes les repercussions i informació detallada sobre la III Fira Modernista del Penedès poden consultar-se a través del facebook al perfil de “L’Arboç Turístic”.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat