banner est whatsapp

La Llar de Jubilats de l´Arboç organitza una conferència sobre la Risoteràpia i els seus beneficis

L'Arboç, 21/05/2014

La conferència tindrà lloc el proper dilluns 26 de maig a les 5 de la tarda a l´Auditori Municipal, a càrrec d´un psicòleg de Creu Roja


Comunicat de la Llar de Jubilats de l´Arboç - Actes del 25è Aniversari Associació Llar de Jubilats de l´Arboç

La Llar de Jubilats de l´Arboç organitza una conferència sobre la Risoteràpia i els seus beneficis

La conferència tindrà lloc el proper dilluns 26 de maig a les 5 de la tarda a l´Auditori Municipal, a càrrec d´un psicòleg de la Creu Roja.

Seguint el nostre programa de conferències per a les persones grans, aquesta vegada, hem escollit. LA RISOTERÀPIA UN MITJÀ PER MANTENIR EL SEU ÀNIM.

Tots hem sentit parlar alguna vegada de la risoterapia, un tractament alternatiu basat en el poder del riure que té nombrosos efectes beneficiosos per a la salut: estimula el sistema nerviós, i aquest, com a resposta, allibera endorfines, que actuen sobre el sistema immune i l´endocrí, millorant la nostra qualitat de vida i accelerant la recuperació de processos patològics. Permeten millorar el seu estat d´ànim, promoure un estat de benestar i alliberar les tensions pròpies de l´estrès. Sabem que quan una persona riu, es generen unes substàncies que beneficien l´organisme i la risoteràpia és una bonita porta per aprendre a veure les coses des d´una òptica més positiva i per poder treure més partit a la vida i per millorar la nostra salut d´una manera senzilla a través d´emocions.

AQUESTA XERRADA CONVIDA A CONÈIXER EL RIURE I LES SEVES FACULTATS.

OBJECTIUS - Conèixer els beneficis del riure a nivell fisiològic, psicològic i emocional. - Identificar les nostres emocions i saber expressar-les amb realisme. - Enfocar les circumstàncies de la vida des d´una psicologia més positiva. - Aprendre exercicis de respiració i meditació.

METODOLOGIA - Exposicions teòriques del ponent.- Anàlisi i reflexió de casos pràctics.- Activitats dinàmiques d´animació i jocs grupals per despertar els sentits, la creativitat i el riure sincer. - Preguntes i aclariments

CONTINGUTS - Història de la risoteràpia. - Els beneficis del riure. - L´optimisme i l´actitud positiva. - Tècniques que ajuden a alliberar tensions. - Com riure davant els problemes.

Organitza: Llar de Jubilats de l´Arboç

Col·labora: Ajuntament de l´Arboç

Font: Llar de Jubilats de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat