banner est whatsapp

Gran Medalla d’Or al concurs de Brussel·les per al cava Cellers de l´Arboç 1919 Brut de Castell d’Or

L'Arboç, 14/05/2014

Fins a onze vins i caves Castell d’Or han rebut medalles i importants puntuacions al Concours Mondial de Brussel·les 2014


El prestigiós Concurs de vins i escumosos de Brussel.les ha distingit aquest any el Cava l´Arboç 1919 Brut amb la medalla d´Or en la categoria especial de Caves.

El Concours Mondial de Bruxelles 2014, que es va celebrar entre els dies 2 i 4 de maig, és un dels certàmens internacionals més importants i dels que major prestigi aporten als vins i escumosos participants, i sobretot als premiats amb algunes de les seves medalles.

D’entre els guardonats destaca el cava l´Arboç 1919 Brut, que ha estat reconegut amb la Gran Medalla d’Or, el màxim guardó d’aquesta categoria. També dos vins i dos caves més han obtingut Medalles de Plata. Són l’Espluguen 2012 (Priorat), el Cossetània negre Reserva 2009 (Penedès) i els caves Cossetània Brut i Francolí Brut Reserva.

Sense medalla, però també amb puntuacions destacades hi trobem el cava Flama d’Or Brut Imperial, el Pupitre Brut Or, el Flama d’Or Brut, el Castell de la Comanda Brut, el Cossetània vi negre Jove 2012 i el Mas Geroni Brut Nature.

En el seu vintè aniversari, aquest esdeveniment celebrat fa uns dies a Bèlgica va reunir 8.060 vins procedents de quaranta països diferents que han estat tastats per sommeliers, compradors, importadors, periodistes i escriptors del vi. Van ser un total de 310 tastadors de vi de quaranta nacionalitats diferents els que durant tres jornades van avaluar totes les mostres presentades.

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat