banner est whatsapp

L’Institut de l’Arboç per la prevenció de la violència de gènere a l’aula

L'Arboç, 14/05/2014

El 8 de maig es va celebrar al CaixaForum de Tarragona la jornada de cloenda de la IV edició del programa educatiu “Violència: Tolerància Zero”, en la qual l’Institut de l’Arboç va ésser convidat a participar-hi d’una manera destacada en reconeixement al projecte que el Sr. Jofre Amorós, professor d’aquest centre, ha estat duent a terme durant el curs.


Dijous passat, 8 de maig, es va celebrar al CaixaForum de Tarragona la jornada de cloenda de la IV edició del programa educatiu “Violència: Tolerància Zero”, en la qual l’Institut de l’Arboç va ésser convidat a participar-hi d’una manera destacada en reconeixement al projecte que el Sr. Jofre Amorós, professor d’aquest centre, ha estat duent a terme durant el curs. El treball, titulat “Gènere, sexisme i relacions de parella en adolescents”, tracta sobre les dinàmiques de prevenció de violència de gènere a l’aula.

“Violència: Tolerància Zero” és un programa educatiu que promociona l´Obra Social “LaCaixa”, amb el suport del Departament d´Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Fundació Pere Tarrés. Té com a objectius fonamentals conscienciar la societat sobre el fenomen del sexisme i de la violència de gènere, ajudar a prevenir-la i afavorir la recuperació psicològica de les dones que n´han patit episodis.

Font: IES Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat