banner est whatsapp

XXV Aniversari de la Llar de Jubilats de l’Arboç

L'Arboç, 06/05/2014

El passat 1 de maig van tenir lloc al poliesportiu municipal de l’Arboç els actes de celebració del 25 aniversari de la fundació de la Llar de Jubilats de L’Arboç. En un ambient festiu, gairebé 300 persones van celebrar aquesta efemèride, que va tenir en el minut de silenci en homenatge als socis difunts durant l’any un dels moments més emotius.


Foto: Gran assistència a l’acte de celebració (Autor: Ana S.R.)

El passat 1 de maig van tenir lloc al poliesportiu municipal de l’Arboç els actes de celebració del 25 aniversari de la fundació de la Llar de Jubilats de L’Arboç.

En un ambient festiu, gairebé 300 persones van celebrar aquesta efemèride, que va tenir en el minut de silenci en homenatge als socis difunts durant l’any un dels moments més emotius.

En els parlaments l’alcalde de l’Arboç Sr. Joan Sans, va felicitar a l’entitat i va tenir un record emotiu per al seu pare, fundador i primer president de la Llar de Jubilats l’any 1989. Per la seva banda, l’actual president Sr. José Antonio Rodríguez Peña, va felicitar als assistents i els va emplaçar a seguir treballant per tal que es puguin celebrar molts més aniversaris.

L’Ajuntament de l’Arboç ha col·laborat intensament amb la Llar de Jubilats en els preparatius de la celebració i ha contribuït al seu èxit.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

Gran assistència a l’acte de celebració (Autor: Ana S.R.)
Els Minyons de l’Arboç van fer un pilar en honor al jubilats (Autor: G. Vila)
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat