banner est whatsapp

Gran palmarès del Club de Taekwondo l’Arboç en el Campionat de Catalunya Infantil de Competició

L'Arboç, 06/05/2014

El Club Taekwondo L’Arboç, amb seu al carrer Ricard Domingo 6-8, ha obtingut uns grans resultats en el darrer Campionat de Catalunya Infantil de Competició, celebrat a Barcelona el passat mes d’abril.

Dels 11 representants del club arbocenc, n’hi va haver 7 que van pujar al podi, obtenint medalla d’or en Raul Moreno en la categoria de 10 anys, medalla d’argent Isaac Vives, Izan Cervera, Alex Sancho i Yaiza Segura, i medalla de bronze Hugo Díaz i Iris Segura.

José Ocon, Víctor Puñal, Albert Garcia i Nerea Breto no van obtenir cap metall tot i fer un bon paper en el campionat.

Per l’Ajuntament de l’Arboç és un orgull que l’esport infantil de la vila obtingui tant bons resultats en els diferents campionats en que participa.

Font: Redacció