banner est whatsapp

Jornada de portes obertes de la masia Mas Papiol de l’Arboç aquest dissabte 12 d’abril

L'Arboç, 11/04/2014

Mas Papiol vol donar a conèixer el seu espai especial per la celebració d’esdeveniments i les instalacions del tren elèctric gegant del Penedès


La masia Mas Papiol de l´Arboç vol donar a conèixer el seu espai especial per la celebració d’esdeveniments i les instal·lacions del tren elèctric gegant del Penedès.

Aquest dissabte 12 d’abril a partir de les 11:00 fins les 13:00h, la Masia Papiol de l’Arboç organitza una jornada de portes obertes a tot el públic per donar a conèixer el seu espai adaptat per llogar, on es poden celebrar tota mena d’esdeveniments festius, culturals i corporatius, com ara casaments, comunions, batejos, aplecs, o reunions, dinars i sopars d’empresa.

El saló d’actes compta amb un espai amb un aforament de 240 persones, i està equipat amb tots els serveis necessaris per dur a terme qualsevol tipus de celebracions, amb una àmplia zona exterior enjardinada.

A part de la zona d’esdeveniments, també es donarà a conèixer el tren elèctric gegant del Penedès controlat per ordinador, amb unes impressionants dimensions dins d’una pista de tenis coberta, amb muntanyes, edificis, estacions, etc, i que funcionarà durant tota la jornada de portes obertes.

Mas Papiol és una masia catalana del segle XVIII, un espai per gaudir de l´entorn fent un passeig per les vinyes, la zona de cellers o visitar la seva ermita del segle XII.

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat