banner est whatsapp

L’artista arbocenc Joan Tuset presenta dues obres al concurs de segells “Disello”

L'Arboç, 04/04/2014

L’artista arbocenc Joan Tuset participa al "I Concurso Nacional de Diseño de Sellos - Disello", amb dues propostes inspirades amb el seu personal estil pictòric


L’artista arbocenc Joan Tuset participa al "I Concurso Nacional de Diseño de Sellos - Disello", amb dues propostes inspirades amb el seu personal estil pictòric. En aquest concurs, organitzat per Correos de Espanya, se seleccionaran un màxim de 80 finalistes (40 per categoria) que seran triats per votació popular a través de la xarxa social facebook i per la organització del concurs.

L’elecció dels guanyadors s’emetrà davant notari per un jurat compost per membres integrants de la Comissió Filatèlica de l’Estat i personalitats del món del disseny. El primer premi serà la producció i emissió d’un segell de tiratge nacional corresponent a l’any 2015, amb el disseny, ciutat, nom i primer cognom de l’artista.

Ja són més de 500 les propostes presentades al concurs, i un dels segells de Joan Tuset ja es troba en la cinquena posició. Per votar les obres cal estar registrat com usuari a facebook, ja que es fa mitjançant la identificació pròpia de la xarxa social, amb la finalitat d’evitar duplicitats en les votacions i un major control.

La ràdio municipal us vol animar a votar pels segells presentats per Joan Tuset, per tal que el nom de la nostra vila i el nom d’un dels nostres artistes més estimats i valorats surtin en un segell de tirada nacional i quedin com a testimoni en totes les col·leccions filatèliques d’ara en endavant.

Les dues direccions per votar les trobareu a la part inferior de la notícia.

La data límit de les votacions és el 30 de setembre e 2014.

Font: Xavier Llaó, Sergi Sedó - Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat