banner est whatsapp

La Llar de Jubilats de l´Arboç organitza un viatge estrella de set dies a Andalusia

L'Arboç, 26/03/2014

El viatge s´emmarca dins de les activitats per commemorar el 25è aniversari de l´associació


La Llar de Jubilats de l´Arboç organitza un viatge estrella de set dies a Andalusia


ORGANITZA LA LLAR DE JUBILATS DEL 10 AL 16 DE JUNY 2014

NOTA: HAN D´APUNTAR-SE EL MÉS AVIAT POSSIBLE PER ANAR TANCANT LES ENTRADES DE L´AVE, L´ALHAMBRA I DIFERENTS MUSEUS. VENDA TICKETS A LA LLAR DE JUBILATS, ELS DIJOUS. ABRIL: 3, 10, 24. MAIG: 8, 15, 22 , 29 DE 16H. A 18H.

PRIMER DIA: Sortida de l´Arboç a les 07,00h. direcció a l´estació de l´AVE de Tarragona. Tramits d´embarc i sortida amb tren AVE a les 09.05h. direcció a l´estació de l´AVE de Màlaga. Recollida d´equipatge i trasllat en autocar a Torremolinos. Menjar a l´Hotel Puente Real de 3***. A la tarda, repartiment d´habitacions i passeig per conèixer l´entorn. Sopar a l´Hotel.

SEGON DIA: Sortida després de desdejunar, per visitar durant tot el dia LA CIUTAT DE GRANADA: (Panoràmica, Cartoixa, Catedral, Capella Real, Bº Jueu, Alhambra, Palacio de Carlos V, Generalife, etc.). Menjar en ruta. Sopar a l´Hotel. ENTRADES INCLOSES (CARTOIXA, CAPELLA REAL, ALHAMBRA, JARDINS DEL GENERALIFE, PALAUS NAZARIES, PALAU DE CARLOS V).

TERCER DIA: Sortida després de desdejunar, per visitar durant tot el dia la Capital autonòmica d´Andalusia, Sevilla (Panoràmica, Macarena, Catedral, Giralda, Plaça Espanya, Parc Mª Luisa, Bº Santa Creu, etc.). Menjar a Sevilla. Sopar a l´Hotel. ENTRADES INCLOSES: SEVILLA (CATEDRAL I GIRALDA).

QUART DIA: Sortida després de desdejunar, per visitar durant tot el dia LA CIUTAT DE CÒRDOVA (Panoràmica, Alcazar, Bª Jueu, Calleja de les Flors, Crist dels Fanals, Mesquita-Catedral, etc.). Menjar a Còrdova. Sopar a l´Hotel. ENTRADES INCLOSES: CÒRDOVA (MESQUITA-CATEDRAL I PALAU DELS REIS CRISTIANS).

CINQUÈ DIA: Sortida després de desdejunar, per visitar durant tot el dia la població de Guadix, coneguda com el cor de la comunitat d´Andalusia (Catedral, Ajuntament i Bª Troglodita). Menjar en ruta. Sopar a l´Hotel. ENTRADES INCLOSES: GUADIX (CATEDRAL).

SISÈ DIA: Sortida després de desdejunar, per visitar durant tot el dia la zona de Màlaga. Al matí, visita a la CIUTAT DE MÀLAGA (Panoràmica, Catedral, Castillo de Gibralfaro, etc.). Menjar a Màlaga. A la tarda visita a Port Marina, coneguda com la “petita Venècia Andalusa.” Sopar a l´Hotel. ) ENTRADES INCLOSES: MÀLAGA (CATEDRAL I CASTELL DE GIBRALFARO).

SETÈ DIA: Al matí, després de desdejunar i carregar les maletes en l´autocar, temps lliure. Menjar a l´Hotel. A les 14.30h. sortida direcció a l´estació de l´AVE de Màlaga. Tramits d´embarc i sortida amb tren AVE a les 16h. direcció a l´estació de l´AVE de Tarragona. Recollida d´equipatge i trasllat en autocar a l´Arboç.

PREU PER PERSONA AMB TREN AVE: 540.-€

PREUS NO SOCIS: 580 €

SUPLEMENT HABITACION INDIVIDUAL: 90.-€

El preu inclou: Autocar, Guia-acompanyant, Pensió completa vi i aigua inclòs, Entrades a Museus i Monuments, Guies-locals, i Segur de viatge.

ENTRADES INCLOSES: Granada (Cartoixa, Capella Real, Alhambra, Jardins del Generalife, Palacios Nazaries, Palau de Carlos V). Sevilla (Catedral i Giralda). Còrdova (Mesquita-Catedral i Palau dels reis cristians). Màlaga (Catedral i Castell de Gibralfaro). Guadix (Catedral) GUIES OFICIALS INCLOSOS: Granada, Sevilla, Còrdova, Málaga i Guadix.

El preu no inclou: Extras a l´Hotel, ni res que no s´hagi esmentat anteriorment.

Font: Gabinet de Premsa de la Llar de Jubilats de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat