banner est whatsapp

El web de Ràdio l´Arboç supera el milió de visites

L'Arboç, 02/04/2014

Radiobaixpenedes.cat es consolida com el punt de referència informatiu de la vila amb més visitants


El web de Ràdio l’Arboç ha superat el milió de visites , una dada que , segons el parer dels seus responsables, reflecteix la confiança que els vilatans tenen en la informació que ofereix l’emissora municipal de l’Ajuntament de l´Arboç.

Creat l’any 2005, el web de la ràdio a rebut una mitjana de 300 visites diàries des de la seva posada en marxa, amb puntes de 3000 a 4000 visites durant les fires i festes majors arbocenques.

Les visites comptabilitzades pel web de la ràdio des de la seva creació sumen 1.123.961

El web de Ràdio l’Arboç, "www.radiobaixpenedes.cat ", ofereix intuïtius i complets apartats per l´usuari, a través dels quals pot trobar informació, agendes d´activitats, notícies locals i comarcals, meteorologia en temps real i previsions, webcam amb vistes, festivitats, fires i mostres, promoció de serveis i cicles , publicitat, actuacions i la majoria dels esdeveniments que s’organitzen a la nostra vila, a més dels programes radiofònics de producció pròpia, que es poden escoltar en directe o a la carta.

L´equip humà de Ràdio l´Arboç vol agrair a tots els internautes i oïdors la seva fidelitat en aquest mitja de comunicació, que el mes de juny d´aquest 2014 compleix els 10 anys en antena.

Moltes gràcies a tots i a totes per escoltar-nos i seguir-nos cada dia!

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat