banner est whatsapp

La línia de rodalies l´Arboç - Cambrils es posarà en marxa el 20 de març

L'Arboç, 11/03/2014

El nou servei RT2 només funcionarà entre setmana


Anar amb rodalies directe des del Baix Penedès fins a Tarragona, Port Aventura o Cambrils serà possible a partir del dijous 20 de març. La Generalitat va presentar dilluns a Reus les Rodalies de Tarragona, que inclouen dues línies, una que anirà de Tarragona fins a Reus, anomenada RT1, i la que sortirà de l’Arboç i acabarà a Cambrils, la RT2.

Aquesta segona línia tindrà parades al Vendrell, Sant Vicenç de Calders, Torredembarra, Altafulla, Tarragona, Port Aventura, Salou i Cambrils. De moment només es preveu que hi hagi cinc trens al dia en cadascuna de les direccions, i només en dies feiners, de dilluns a divendres. Els caps de setmana, la RT2 no funcionarà, tot i que depenent de la demanda de passatgers es podria ampliar el servei als cap de setmana.

Els dies feiners, les sortides des de l’Arboç seran a les 7.00h, 10.19h, 13.46h, 15.45, i 19.42. Per El Vendrell passaran sis minuts més tard, 7.06h, 10.25h, 13.52h, 15.51h, i 19.48h. El trajecte de El Vendrell a Tarragona serà d´uns 25 minuts aproximadament, i de El Vendrell fins a Cambrils serà d´uns 45 minuts.

El primer tren que arribi de Tarragona a El Vendrell serà a les 8.51h, mentre que l’últim ho farà a les 22.19h, i 6 minuts més tard ho faran a l’Arboç. De moment ha quedat descartada una línia que surti del Baix Penedès i vagi fins a Reus. Qui vulgui anar a terres reusenques haurà de fer transbord a Tarragona.

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat