banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç amplia el servei de deixalleria mòbil

L'Arboç, 04/03/2014

L´Ajuntament de l´Arboç ha ampliat el servei de deixalleria mòbil amb la incorporació, durant 8 dies cada mes, de la deixalleria mòbil comarcal


Peu de foto: Nova deixalleria mòbil ubicada al costat de l’Escola Bressol (Autor: Aj. de l’Arboç)

L’Ajuntament de l’Arboç ha ampliat el servei de deixalleria mòbil amb la incorporació, durant 8 dies cada mes, de la deixalleria mòbil comarcal. Aquest punt de recollida selectiva de residus estarà ubicat a l’avinguda Sant Jordi, al costat de l’Escola Bressol Municipal. Durant el mes de març la deixalleria mòbil comarcal estarà a l’Arboç del dilluns 10 de març al dilluns 17 de març, ambdós inclosos.

La nova deixalleria mòbil funcionarà com un autoservei obert les 24 hores on els veïns podran dipositar els residus especials al compartiment corresponent. La deixalleria té un total de set compartiments de recollida: bateries, piles, petits electrodomèstics, cosmètics caducats, pesticides domèstics, joguines i equips esportius, i, radiografies i suports informàtics i/o electrònics (CD, DVD, vinils, cassets).

Aquest servei se suma als ja existents de deixalleria mòbil i tots els veïns de la vila han rebut a les seves llars un calendari amb els dies de servei de les deixalleries mòbils.

Amb aquesta nova iniciativa es vol potenciar encara més la recollida selectiva al municipi. Gràcies a la participació ciutadana, L’Arboç ha esdevingut un dels municipis del Baix Penedès capdavanters en la gestió dels residus.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat