banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç signa un conveni amb l´Institut per crear un menjador social

L'Arboç, 19/02/2014

El passat dimarts 18 de febrer l´Ajuntament de l´Arboç i l´Institut d´Ensenyament Secundari de la vila van formalitzar un conveni que permetrà la creació d´un menjador social a les instal-lacions del centre educatiu.


Peu de Foto: L’Alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, i el director de l’Institut, Sr. Guillem Gracià, en el moment de la signatura del conveni (Autor: Aj. de l’Arboç)

El passat dimarts 18 de febrer l’Ajuntament de l’Arboç i l’Institut d’Ensenyament Secundari de la vila van formalitzar un conveni que permetrà la creació d’un menjador social a les instal·lacions del centre educatiu.

L’Ajuntament de l’Arboç dóna resposta així a les creixents necessitats de serveis socials bàsics, entre elles l’alimentació, que afecten a un percentatge significatiu de la població de la vila. Aquest acord ha estat possible gràcies al nou sistema de jornada intensiva que s’ha implantat al centre educatiu i que ha provocat que tant la cuina com el menjador del centre estiguin, actualment, en desús.

A partir de la signatura del conveni, l’Ajuntament de l’Arboç iniciarà els tràmits administratius i reglamentaris, i realitzarà els treballs oportuns per tal que el menjador social de l’Arboç pugui obrir les seves portes ben aviat.

Per l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, << ... calia donar una resposta tangible per a totes aquelles persones de la vila que es troben en una situació de necessitat. Per l’Ajuntament de l’Arboç és una prioritat la cobertura dels serveis socials bàsics, sobretot en aquells segments de la població més vulnerables, bàsicament infants i gent gran... >>.

La corporació local de l’Arboç desitja agrair a l’Institut d’Ensenyament Secundari de la vila la cessió gratuïta de la cuina i menjador del centre en favor de Serveis Socials de l’Ajuntament per destinar aquests espais a l’ús de menjador social.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat