banner est whatsapp

El proper dissabte 15 de febrer es representarà a l´Arboç l´obra de teatre "Llegendes urbanes i alguna de campestre"

L'Arboç, 12/02/2014

L´espectacle mostra dos personatges volumètrics i rodanxons que despleguen una sèrie de llegendes urbanes curioses i de rumors divertits


Dissabte vinent 15 de febrer a les 10 de la nit, el teatre "El Centre" de l´Arboç acollirà l´obra "Llegendes urbanes i alguna de campestre", de la companyia Grappa Teatre, sota la direcció de Gilbert Bosch.

Aquest espectacle mostra dos personatges volumètrics i rodanxons que despleguen una sèrie de llegendes urbanes curioses i de rumors divertits, originant diverses escenes amb l’objectiu d’acostar l’espectador a l’imaginari col·lectiu i captivar-lo a través de les sensacions.

La representació a l´Arboç d´aquesta obra, amb caràcter de preestrena, ha estat possible a la gestió i bona relació professional entre l´Elenc Artístic Arbocenc i Grappa Teatre, ja que aquesta última que va actuar a la vila ara fa quasi una dècada, mantenint-se des de llavors un estret contacte entre les dues companyies teatrals.

Les entrades es podran adquirir a un preu de 10 euros a la taquilla del teatre "El Centre" mitja hora abans de l’inici de l’espectacle, que aixecará el teló a les 10 de la nit.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat