banner est whatsapp

Millores en el servei de neteja viària a l´Arboç

L'Arboç, 12/02/2014

Aquesta setmana entra en vigor el nou contracte de neteja viària amb l´empresa CESPA, que suposa una millora substancial en la prestació del servei respecte l´anterior adjudicatària i una disminució del cost per a la vila.


Foto: una de les màquines escombradores que han entrat en servei aquesta setmana a l´Arboç

En el marc de les millores que està impulsant l’Ajuntament de l’Arboç en l’àmbit dels serveis urbans, aquesta setmana entra en vigor el nou contracte de neteja viària amb l’empresa CESPA, que suposa una millora substancial en la prestació del servei respecte l’anterior adjudicatària i una disminució del cost per a la vila.

L’Arboç disposarà a partir d’ara de dues màquines escombradores amb més capacitat, i amb més hores de servei. A més d’aquesta important millora, també s’ha reforçat el servei els diumenges i les festivitats. D’aquesta manera la vila de l’Arboç presentarà uns carrers més nets, i tant els habitants de l’Arboç com els nombrosos visitants, podran gaudir d’un poble més acollidor i endreçat.

L’Ajuntament de l’Arboç treballa amb l’objectiu de fomentar les mesures necessàries per millorar la qualitat de vida dels habitants del municipi, i el nou contracte de neteja viària amb l’empresa CESPA no fa més que confirmar aquest compromís assolit per l’actual equip de govern de la corporació.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat