banner est whatsapp

15 medalles per l´Arboç al provincial de tir amb arc en sala

L'Arboç, 11/02/2014

El passat diumenge 9 de febrer es va celebrar el Campionat de Tir en sala de la província de Tarragona al Pavelló Poliesportiu Municipal de l´Arboç


El diumenge 9 de febrer es va celebrar el Campionat de Tir en sala de la província de Tarragona al Pavelló Poliesportiu Municipal de l’Arboç, sota l’organització del Club Tir amb Arc l’Arboç i amb la col·laboració de l’Ajuntament de la vila.

Els arbocencs van assolir un total de quinze medalles i el títol provincial en les modalitats d’arc nu, José Mª Cámara, arc olímpic, Daniel Conejero, i arc compost, Julià Albornà. La resta de medallistes foren: Jordi Albornà (plata) i Manuel Llamas (bronze) en arc nu sènior masculí, Emilio Moreno (sots campió) en arc estàndard, Salvador Inglés (sots campió) en arc olímpic sènior masculí, Cèlia Bernier (or) i Alba Ortega (plata) en arc olímpic aleví femení, Antonio López (plata) en arc olímpic infantil, María Cámara (or) en arc estàndard cadet femení, Lucía Plaza (bronze) en arc olímpic esquirol femení, i Israel Mesa (plata) i Oscar López (bronze) en arc olímpic esquirol masculí.

L’acte va comptar amb la presencia de l’Alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, del Regidor d’esports de l’Ajuntament de l’Arboç, Sr. José Tauste, del president de la Federació Catalana de Tir amb Arc, Sr. Francesc Altarriba i del delegat de la FCTA a Tarragona el Sr. Santos López.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat