banner est whatsapp

Desarticulen un clan de narcotraficants a l´Arboç

L'Arboç, 28/12/2013

La banda familiar comptava amb nombroses persones que feien tasques de contra vigilància dels cossos de seguretat quan havien de realitzar un operatiu de narcotràfic


La Policia Nacional ha desarticulat un clan familiar de narcotraficants que importava droga des dels Països Baixos per distribuir-la a Catalunya i Aragó i que operava des de l´Arboç i Bellvei. Hi ha detinguts quatre homes i una dona i s´han confiscat 7 quilos d´heroïna, 13.500 euros i dos vehicles.

El clan havia convertit les localitats del Baix Penedès en territoris controlats. La banda comptava amb nombroses persones en tasques de contra vigilància policial parar detectar la presència de cossos de seguretat en els moments en els que efectuaven el tràfic de drogues.

Fonts policials expliquen que la banda havia convertit la seva localitat de residència en un lloc pràcticament inexpugnable, on la presència policial era ràpidament detectada per donar l´alerta.

No obstant això, la setmana passada, els agents van descobrir que els proveïdors de la droga preparaven una transacció d´heroïna procedent dels Països Baixos. Dissabte passat es va detectar l´arribada des d´Holanda del proveïdor. El vehicle d´alta gamma en què viatjava la droga va arribar a l´Arboç per lliurar la mercaderia, però els agents l´esperaven i el van detenir .

Van ser intervinguts 13 paquets d´heroïna de mig quilo cadascun. També es va arrestar a les quatre persones que anaven a rebre la droga. Un va intentar desfer-se´n i fugir primer amb cotxe i després a peu, però finalment va ser detingut després d´oferir una forta resistència .

La detenció s´emmarca en la "Operación Turrón", que va començar el passat mes de juliol contra el tràfic d´estupefaents a Saragossa.

En aquest operatiu es van detenir 11 persones i es van confiscar tres quilos de cocaïna, 1.700 grams de marihuana, balances de precisió, un vehicle, aparells per a la manipulació, distribució i venda de la droga i 3.030 euros en efectiu. La investigació del Grup Primer d´Estupefaents de la Brigada Regional de Policia Judicial de la Prefectura Superior de Policia d´Aragó, en col·laboració amb agents de la Comissaria de Tarragona, van descobrir una nova branca de proveïdors de droga a l´Arboç i Bellvei .

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat