banner est whatsapp

L´Elenc Artístic Arbocenc tornarà a representar "L´Hotel dels gemecs"

L'Arboç, 23/12/2013

Enmig de les festes nadalenques tornarem a gaudir de bon teatre a l´Arboç, atesa la bona acollida que va tenir l´obra teatral en les representacions d´estrena de novembre, en què es van exhaurir les entrades


Enmig de les festes nadalenques tornarem a gaudir de bon teatre a l’Arboç, atesa la bona acollida que va tenir l’obra teatral en les representacions d’estrena a principis de novembre, en què es van exhaurir les entrades.

L’Elenc Artístic Arbocenc torna a pujar el teló per reposar la comèdia de vodevil "L’Hotel dels Gemecs", del comediògraf francès Georges Feydeau, especialitzat en el gènere del vodevil; havent escrit diverses obres, algunes d’elles considerades com a veritables "peces de rellotgeria", que han estat representades arreu del món amb gran èxit.

"L’Hotel dels Gemecs" és una producció teatral que l’Elenc aposta perquè el públic passi una llarga estona divertida i oblidant-se dels problemes quotidians en aquests temps tan complexos que vivim. L’argument de l’obra juga amb un seguit d’equívocs i confusions que plantegen unes situacions embolicades i fins atrevides a un ritme trepidant per part dels actors, que desenvolupen una tasca interpretativa d’alt nivell, arrodonint-ho amb una escenografia i un vestuari d’allò més espectacular.

Les actuacions anteriors van rebre força elogis per part dels espectadors, que fins penjaven comentaris a les xarxes socials recomanant l’espectacle a tothom.

Aquesta representació serà el proper diumenge, 29 de desembre, a les 6 de la tarda. Val a dir que les entrades, que ja són a la venda, és poden retirar en el lloc habitual: Papereria Montserrat de l´Arboç, al Carrer de l´Hospital.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat