banner est whatsapp

La Marató de TV3 al teatre El Centre de l´Arboç

L'Arboç, 27/11/2013

Amb motiu de la Marató de TV3, l´Associació de Dones Arbocenques (ADA), amb la col-laboració de l´Ajuntament de l´Arboç, organitza un acte benèfic amb la finalitat de recaptar fons per l´edició 2013 de la Marató, enguany dedicada a les malalties neurodegeneratives


Foto: Seqüència del documental de Ramon Tort.

Amb motiu de la Marató de TV3, l´Associació de Dones Arbocenques (ADA), amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç, organitza un acte benèfic amb la finalitat de recaptar fons per l’edició 2013 de la Marató, enguany dedicada a les malalties neurodegeneratives.

El dissabte 30 de novembre a les 7 de la tarda, al teatre "El Centre" de l’Arboç, es projectarà la pel·lícula "A Film About Kids", sobre la Sant Andreu Jazz Band, del director de cinema arbocenc Ramon Tort, que assistirà a l’acte.

"A Film About Kids and Music" és una pel·lícula sobre la Sant Andreu Jazz Band, la jove orquestra dirigida per Joan Chamorro, que reuneix a nens i nenes entre els 6 i els 18 anys al voltant d’un repertori de jazz clàssic, i que omple de gom a gom els auditoris més importants del país.

Ramon Tort, nascut a l’Arboç l’any 1975, és director, guionista i productor. Des de 2004 es dedica a la direcció d’audiovisuals i és el fundador del col·lectiu Divinoconcepto. El 2006 decideix centrar-se en la realització de documentals i comença projectes personals amb l’objectiu de trobar un llenguatge propi. Cap a finals de 2010 comença a rodar A Film About Kids & Music, després de quedar impressionat per l’orquestra. El 2011 comença a filmar un documental en dos episodis sobre l’elasticitat i la percepció del temps, rodades al Marroc i als Estats Units, sobre la transhumància a l’Atlas oriental i la vida rural a Texas.

"Kids and Music" ha obtingut dos premis al Millor documental sobre art del International Film Festival Document. Arts de Bucarest (Romania) i el premi del prestigiós festival de cinema Internacional d’Edmonton (Canadà) al millor llargmetratge documental de cinema independent.

Durant els darrers mesos, també ha estat guardonada amb el premi al Millor Llargmetratge del Lights. Camera. Help. Film Festival d’Austin -Texas (Estats Units), ha rebut la Menció Especial al Millor Llargmetratge del Festival Internacional de Cine para niños (y no tan niños...) de la Ciutat de Mèxic, i va merèixer fins a 4 guardons al Festival Internacional De Cine Educativo y Espiritual (Ficee) de Ciudad Rodrigo (Salamanca): Millor Llargmetratge, Premi del Públic, Premi Signis-España pels seus valors al Llargmetratge Documental i Premi Denis Rafter al Millor So.

El preu de l’entrada solidària al teatre "El Centre" serà de 5€, i la recaptació anirà destinada íntegrament a la a la Marató de TV3 2013.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat