banner est whatsapp

Xerrada sobre la pedra seca a l´Arboç

L'Arboç, 26/11/2013

El proper dissabte 30 de novembre de 2013 a les 12 del migdia tindrà lloc a l´Auditori Municipal de l´Arboç la xerrada "Pedra seca, barraques i marges".


Foto: Una de les nombroses barraques de pedra seca existents a l’Arboç (Autor: R. Rovira).

El proper dissabte 30 de novembre de 2013 a les 12 del migdia tindrà lloc a l’Auditori Municipal de l’Arboç la xerrada “Pedra seca, barraques i marges”. Aquesta conferència posa punt i final a l’exposició “Inventari de barraques de pedra seca al terme municipal de l’Arboç” que ha estat exposada a l’Auditori Municipal des de la passada Festa Major.

En la xerrada hi intervindran l’estudiós del territori, Sr. Robert Rovira, els membres del grup barracaire Drac Verd de Sitges i promotors de la web Wikipedra, Srs. Ramon Artigas, Josep Pascual, Andreu Camps i Joan Trius, i el margeter Josep Maria Canals, que dissertarà sobre les vicissituds de l’ofici de margeter. L’acte conclourà amb la projecció d’imatges de pedra seca inventariades al terme municipal de l’Arboç i de barraques monumentals de Catalunya.

La xerrada està organitzada per l’Associació Cívica Jardí i el Sr. Robert Rovira amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç, el Drac Verd de Sitges i el Sr Josep M. Canals.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat