banner est whatsapp

L´Associació Llar de Jubilats de l´Arboç suspèn l´excursió a Sant Miquel del Fai degut al mal temps

L'Arboç, 18/11/2013

L´excursió a realitzar el dia 17 de novembre queda suspesa i es traslladarà a un altre data que es comunicarà a socis i interessats.


GABINETE DE PRENSA DE LA LLAR DE JUBILATS

SUSPENDIDA LA EXCURSIÓN A SANT MIQUEL DE FAI

Comunicamos a nuestros socios que, la excursión a realizar el día 17 de noviembre, queda suspendida y se TRASLADA a otro día que comunicaremos a nuestros socios e interesados.

Si alguno más se quiere apuntar lo puede realizar.

El lunes decidiremos, según la evolución del tiempo, que día se es el más aconsejable para realizar la excursión, con destino a la cavas Freixenet, Caldas de Montbui y Mirador de Sant Miquel de Fai.

Agradecemos al establecimiento y a la empresa halcón Viajes nos comunicaran esta situación sin coste a cargo de la Llar.

EL PRESIDENTE

JOSÉ ANTONIO RODRÍGUEZ PEÑA



LLAR DE JUBILATS: SUSPESA LA EXCURSIÓ A SANT MIQUEL DE FAI

GAVINET DE PREMSA DE LA LLAR DE JUBILATS

Comuniquem als nostres socis que, l´excursió a realitzar el dia 17 de novembre, queda suspesa i es TRASLLADA a un altre dia que comunicarem als nostres socis i interessats.

Si algú més es vol apuntar ho pot fer.

Dilluns decidirem, segons l´evolució del temps, que dia s´és el més aconsellable per realitzar l´excursió, amb destinació a la caves Freixenet, Caldes de Montbui i Mirador de Sant Miquel de Fai. Agraïm a l´establiment ia l´empresa falcó Viatges ens comuniquessin aquesta situació sense cost a càrrec de la Llar.

EL PRESIDENT

JOSÉ ANTONIO RODRÍGUEZ PEÑA

Font: Gabinet de Premsa de la Llar de Jubilats de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat