banner est whatsapp

Els arbocencs Alfons Ribas i Aitor Quesada guanyen els Premis Emprèn de la Diputació de Tarragona

L'Arboç, 13/11/2013

El passat divendres 8 de novembre va tenir lloc al Palau de la Diputació de Tarragona l´acte de lliurament de premis de la primera edició dels Premis Emprèn


El passat divendres 8 de novembre va tenir lloc al Palau de la Diputació de Tarragona l’acte de lliurament de premis de la primera edició dels Premis Emprèn convocats per aquest organisme. Amb l’objectiu de fomentar la creació i consolidació d’empreses a les comarques tarragonines, aquests guardons reconeixen el valor afegit dels projectes empresarials que s’hi presenten, així com l’actitud emprenedora dels participants.

El projecte empresarial TROCCAT, dels arbocencs Alfons Ribas i Aitor Quesada, i el vendrellenc Rubén Fernández, ha estat guardonat amb el premi al millor projecte empresarial en la categoria “Emprèn socialment”, dotat amb 5.000€. TROCCAT consisteix en una plataforma online en la qual les empreses del territori poden intercanviar béns i serveis sense necessitat d’utilitzar diners, ja que els pagaments i cobraments s’efectuen en espècie. Amb un marcat esperit social, TROCCAT proposa un retorn al bescanvi comercial aprofitant els avantatges que ofereixen les noves tecnologies de la comunicació i la informació, propiciant millores competitives en les empreses i proposant una alternativa a les ineficiències del sistema capitalista.

L’acte de lliurament de premis va ser presidit per Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona, i va reunir més de 200 persones i nombroses autoritats i representants de l’empresariat del territori. Aquesta primera convocatòria dels Premis Emprèn, que és una ampliació dels premis Emprèn en Femení, ha comptat amb 7 categories: Emprèn en femení, Emprèn jove, Emprèn al món rural, Emprèn socialment, Emprèn i sorprèn, Emprèn i consolida i Reemprèn. En total, s’hi han presentat 113 projectes de la demarcació de Tarragona.

Font: TROCCAT

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat