banner est whatsapp

El pastisser arbocenc Jaume Albornà distingit amb el títol de Mestre Artesà

L'Arboç, 11/11/2013

Jaume Albornà ja fa més de 30 anys que regenta l´acreditada pastisseria La Confiança, ubicada a la plaça de la Vila de L´Arboç, i que fa les delícies d´arbocencs i visitants


Foto: Jaume Albornà amb el diploma de Mestre Artesà a la seva pastisseria La Confiança

El passat dimarts 5 de novembre el pastisser arbocenc Sr. Jaume Albornà va rebre de mans del Conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, Sr. Josep Maria Pelegrí, el diploma de Mestre Artesà en reconeixement als mèrits extraordinaris acreditats en l’ofici de pastisser.

Jaume Albornà ja fa més de 30 anys que regenta l’acreditada pastisseria La Confiança, ubicada a la plaça de la Vila de L’Arboç, i que fa les delícies d’arbocencs i visitants.

Amb el reconeixement de Jaume Albornà L’Arboç ja compta amb cinc Mestres Artesans, el pastisser Jaume Albornà, l’ebenista Josep Roquer, les puntaires Mercè Ribas i Maria Pérez, i la patronaire Roser Boronat.

L’Ajuntament de l’Arboç i tota la vila es congratulen de la distinció atorgada al seu veí Jaume Albornà i l’animen a seguir endolcint L’Arboç tal com ho ha fet fins ara. Moltes felicitats!.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat