banner est whatsapp

Comunicat de la Llar de Jubilats de l´Arboç - Dia de Tots Sants i 25è aniversari de la llar l´any 2014

L'Arboç, 29/10/2013

La Llar de Jubilats de l´Arboç va celebrar aquest passat diumenge la Festa de Tots Sants en memòria dels socis jubilats


DÍA DE TODOS LOS SANTOS Y 2014 25 ANIVERSARIO DE LA LLAR
La Llar de Jubilats de L’ Arboç, celebró este pasado domingo, la Fiesta de Todos los Santos, en memoria de los socios jubilados.
Hubo misa que, como presidente, hubiera deseado fuera más concurrida.
La memoria de nuestros socios la debemos honrar y nada mejor que en el templo.
Por la tarde una impresionante manisfestación de fiesta donde concurrieron 200 socios, con representación oficial de las autoridades locales que nos honraron con su presencia.
En el intermedio, el presidente de la LLAR DE JUBILATS, recordó “nuestros antepasados nos legaron, con mucho sufrimiento, desde la niñez, un bienestar social. Ayudaron de niños a sus padres, formaron familias, tuvieron casas dignas y vehículo a base de mucho trabajo y sacrificio, incluso ayudaron a sus nietos a cuidarlos”
En los albores de la democracia fundaron la ASSOCIACIÓ DE LA LLAR DE JUBILATS. Nos legaron esta bandere, este escudo, su sello, que se han perpetuado hasta la fecha, como signos inquebrantables de su actitud la cual lucimos con mucho orgullo y satisfacción.
Por eso, ante todos ustedes, en el día de hoy proclamó de forma oficial, el 25 aniversario que tendrá lugar en 2014. Vamos a programar varias fiestas y sólo les pido implicación y al Ayuntamiento colaboración”
Al equipo de gobierno les pido, en nombre de nuestros socios: “No desprecien a los jubilados por lo que ya no pueden hacer. Los admire y respete por lo que han hecho piensen que ustedes, aún no lo han hecho y el día de mañana, si la vida lleva un transcurrir normal, también serán jubilados”
El seño alcalde tomó la palabra para recordar a los difuntos y el sentimiento que él tenía por sus padres. Recordó los recorridos recién inaugurados para la gent grand.
Posteriormente, en privado, debo manifestar, como presidente, que se mostró bastante receptivo para que se haga, según las posibilidades que tenga el Ayuntamiento a valorar este evento tan importante. 
Agradecí, como presidente, que haya una buena predisposición para intentar hacer felices a nuestros mayores.
GABINETE DE PRENSA
 
 
 
 DIA DE TOTS SANTS I 2014 25 ANIVERSARI DE LA LLAR

La Llar de Jubilats de l´Arboç , va celebrar aquest passat diumenge , la Festa de Tots Sants , en memòria dels socis jubilats .
Hi va haver missa que , com a president , hauria desitjat fos més concorreguda .
La memòria dels nostres socis l´hem honrar i res millor que al temple .
A la tarda una impressionant manisfestación de festa on van concórrer 200 socis , amb representació oficial de les autoritats locals que ens van honrar amb la seva presència .
A la mitja , el president de la Llar de Jubilats , va recordar "els nostres avantpassats ens van llegar , amb molt patiment , des de la infantesa , un benestar social . Van ajudar de nens als seus pares , van formar famílies , van tenir cases dignes i vehicle a base de molt treball i sacrifici , fins i tot ajudar als seus néts a cuidar "
En els inicis de la democràcia van fundar l´ASSOCIACIÓ DE LA LLAR DE Jubilats . Ens van llegar aquesta bandere , aquest escut , el seu segell , que s´han perpetuat fins avui, com a signes indestructibles de la seva actitud la qual lluïm amb molt orgull i satisfacció .
Per això , davant de tots vostès , en el dia d´avui va proclamar de manera oficial , el 25 aniversari que tindrà lloc el 2014 . Anem a programar diverses festes i només els demano implicació i l´Ajuntament col · laboració "
A l´equip de govern els demano , en nom dels nostres socis : "No menyspreïn als jubilats pel que ja no poden fer. Els admiri i respecti pel que han fet pensin que vostès , encara no ho han fet i el dia de demà , si la vida porta un transcórrer normal, també seran jubilats "
El disseny alcalde va prendre la paraula per recordar als difunts i el sentiment que ell tenia pels seus pares . Va recordar els recorreguts recentment inaugurats per a la gent grand .
Posteriorment , en privat , he de manifestar , com a president , que es va mostrar bastant receptiu perquè es faci , segons les possibilitats que tingui l´Ajuntament a valorar aquest esdeveniment tan important .
Vaig agrair , com a president , que hi hagi una bona predisposició per intentar fer feliços als nostres majors .

GAVINET DE PREMSA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Font: Gavinet de Premsa de la Llar de Jubilats de l´Arboç

[título de la foto]

Nota de premsa original  (DOC)

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat