banner est whatsapp

L´Arboç serà el punt de sortida el 27 d´octubre de la Marxa Unitària pels Drets Socials

L'Arboç, 09/10/2013

La marxa sortirà cap a 2/4 de 10 del matí des de l´estació de Renfe


Igual com es va fer al mes d’abril a la comarca del Garraf, l’Alt i Baix Penedès també tindran la seva Marxa Unitària pels Drets Socials.

Serà el diumenge 27 d’octubre, en un recorregut que unirà l’Arboç amb Vilafranca, passant per la Ràpita i els Monjos. La marxa sortirà cap a 2/4 de 10 del matí de l’estació de l’Arboç; es calcula que arribarà a la Ràpita cap a les 12 del migdia, a 3/4 d’1 als Monjos i acabarà cap a les 2 a la plaça Penedès, de Vilafranca, on es farà la lectura del manifest de la Marxa i un dinar popular amb el qual, juntament amb la venda de samarretes i bosses, s’ajudarà a finançar l’esdeveniment.

La marxa es pot fer a peu, en bici, en moto, sencera o per trams. Començarà a l’Arboç i no al Vendrell per fer-la més assequible a tothom. A hores d’ara s’hi han adherit una quarantena d’entitats, col·lectius i plataformes que esdevenen un bon mostrari del malestar general existent en la societat, amb reivindicacions sobre drets laborals, socials, nacionals, de salut, habitatge, educació, igualtat de gènere, etc. Les adhesions (individuals o col·lectives) es poden fer al web de la marxa, on també hi ha penjat el manifest.

Marxa a banda, s’han programat una sèrie d’activitats paral·leles. A l´Arboç aquest dijous 10 d´octubre, a les 20h a l´Ateneu Arbocenc, amb la presentació de la Marxa Unitària pels Drets Socials, amb la Plataforma "No fem el CIM", Plataforma contra el tancament del CAP, La Ruda Antipatriarcal i el Seminari d´Economia Critica Taifa. Una xerrada sobre autoocupació i cooperativisme, aquest divendres 11 a Gelida; una caminada popular contra la incineració als Monjos el dia 20; i diferents presentacions de la marxa a Sant Sadurní (3 d’octubre), Llorenç (dia 17), el Vendrell (dia 18) i Vilafranca (dia 19).

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat