banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç buscaran fer podi al Concurs7 de Torredembarra

L'Arboç, 04/10/2013

Avui divendres a les 10 de la nit es farà l´assaig general i la colla fa una crida massiva a l´assistència


Diumenge 6 d´octubre tindrà lloc una nova edició del concurs de colles de set de Torredembarra, que serà l’última, ja que a partir de l’any que ve s’integrarà al concurs de Tarragona. Els Minyons de l´Arboç és la colla que més vegades han guanyat el Concurs7, amb un total de 3 certàmens, obriran plaça amb el set de set.

"L’any passat vam carregar tant la torre de set com el quatre de vuit, i enguany també em fet un intent desmuntat de tres de vuit. Entre aquestes construccions, el cinc de set i alguna sorpresa més, podria estar en el nostre repertori. L´objectiu dels Minyons és guanyar, i si no és possible, fer podi", explicava el cap de colla Josep Maria Vera, al conegut programa casteller "Crosses Dins" de Ràdio L´Arboç del passat dimarts.

El Concurs7 començarà a les 10 del matí, a la Plaça del Castell de Torredembarra

El dissabte 28 de setembre, l´organització del Concurs7 va sortejar l’ordre d’actuació i la ubicació de les colles a la Plaça del Castell Torredembarra. L’acte, celebrat a la Sala de Plens de l’Ajuntament torrenc, va servir per distribuir les dotze formacions que prendran part del concurs en tres grups.

Les bases estableixen que totes les colles actuaran conjuntament sempre que no intentin algun dels castells que permeten fer-ho en solitari i que suposen el sostre de l’actuació.

Els grups que conformaran el Concurs7 de Torredembarra són:

Grup A: Torraires de Montblanc, Castellers de Berga, Minyons de l´Arboç i Castellers del Poble Sec

Grup B: Castellers d´Esparreguera, Colla Jove Xiquets de Vilafranca, Nois de la Torre i Castellers de la Sagrada Família

Grup C: Castellers de Badalona i Tirallongues de Manresa



Última edició del Concurs7 a Torredembarra

El dimecres 25 de setembre els alcaldes de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el de Torredembarra, Daniel Masagué van acordar incloure el Concurs7 Vila de Torredembarra en el XXVè Concurs de Castells de Tarragona de 2014, principalment degut a les limitacions de pressupost de l´ajuntament torrenc.

Així doncs, el 25è Concurs de Castells 2014 constarà de tres jornades. La primera tindrà lloc a la plaça del Castell de Torredembarra el diumenge 28 de setembre. La segona i tercera jornada tindran lloc a la Tàrraco Arena Plaça el dissabte 4 i el diumenge 5 d’octubre. Totes tres jornades compartiran classificació, taula de puntuacions, jurat, taula de premis, normes bàsiques, protocol de plaça i imatge gràfica.

L’Ajuntament de Torredembarra i els Nois de la Torre, organitzadors fins ara del Concurs7, entraran a formar part dels òrgans de decisió i àmbits de treball organitzatius lligats al Concurs de Castells.

Font: Ràdio L´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat