banner est whatsapp

Xerrada informativa a l´Arboç sobre el projecte "Connecta´t a la feina amb Jove Baix Penedès"

L'Arboç, 24/09/2013

El passat dia 23 de setembre va tenir lloc a l´Auditori Municipal de l´Arboç una xerrada informativa sobre el projecte "Connecta´t a la feina amb Jove Baix Penedès".


El passat dia 23 de setembre va tenir lloc a l’Auditori Municipal de l’Arboç una xerrada informativa sobre el projecte “Connecta’t a la feina amb Jove Baix Penedès”.

Es tracta d’una acció promoguda per Jove Baix Penedès amb la participació de l’Ajuntament de l’Arboç, de les conselleries de Joventut i Ocupació del Consell Comarcal del Baix Penedès, i amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la informació.

L’objectiu d’aquest projecte es facilitar l’accés al mon laboral, a traves de l’ús de les noves tecnologies, de joves prioritàriament de 16 a 35 anys que estiguin aturats. Es tracta d’una formació que els hi permetrà adquirir competències digitals bàsiques per tal de millorar el seu procés de recerca de feina. La formació constarà de 2 blocs diferenciats de 15h cadascún: Introducció bàsica a l’ofimàtica i Eines per a la recerca de feina a traves de les TIC.

Jove Baix Penedès es farà càrrec dels formadors, la gestió i el seguiment dels alumnes des del Consell Comarcal, juntament amb la col·laboració del Servei de Català que participarà en una de les sessions, per informar a els/les alumnes de les possibilitats de formació en llengua catalana que tenen al seu abast. D’altra banda, els departaments de joventut i ocupació de l’Ajuntament de l’Arboç, col·laboraran en la difusió i selecció dels participants així com facilitaran les infraestructures necessàries pel desenvolupament del curs.

Aquesta formació es durà a terme a la Biblioteca Municipal de l’Arboç en sessions de 3 hores els matins de dilluns i dijous del 21 d’octubre al 21 de novembre.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat