banner est whatsapp

En marxa el projecte de suport als emprenedors de l´Arboç

L'Arboç, 10/09/2013

L´Ajuntament de l´Arboç té entre els seus principals objectius el d´incentivar la creació de llocs de treball. És per aquest motiu que s´estan impulsant al municipi tota una sèrie de polítiques actives d´ocupació i autoocupació amb el propòsit de generar nous llocs de treball.


foto: Un dels nombrosos locals buits existents a l’Arboç (Autor: S. Sedó).

L’Ajuntament de l’Arboç té entre els seus principals objectius el d’incentivar la creació de llocs de treball. És per aquest motiu que s’estan impulsant al municipi tota una sèrie de polítiques actives d’ocupació i autoocupació amb el propòsit de generar nous llocs de treball.

El nou projecte “L’Arboç Emprenedor” ha estat creat per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

“L’Arboç Emprenedor” té com a objectiu general el de fomentar l’autoocupació entre el col·lectiu de persones amb esperit emprenedor disposades a posar en marxa un negoci al municipi de l’Arboç. Per assolir aquest objectiu s’activarà un pla d’acció estructurat en dues línies d’actuació principals dirigides, en primer lloc, a donar suport als futurs/es emprenedors/es que decideixin iniciar la seva aventura emprenedora dins del municipi de l’Arboç, i, en segon lloc, a dinamitzar el locals buits del municipi.

El proper dissabte 5 d’octubre, l’Ajuntament de l’Arboç organitza una jornada tècnica que sota el títol “L’Arboç Emprenedor”, orientarà, donarà detalls i posarà en contacte als interessats en aquesta nova i pionera política d’ocupació. Finalment, es realitzarà un itinerari guiat pels locals buits del municipi adherits a aquesta campanya.

Per a més informació cal adreçar-se a l’Oficina del Nucli Antic de l’Ajuntament de l’Arboç, ubicada al carrer Major 37 1r pis de l’Arboç, o bé trucar al 977 167 179 o enviar un correu electrònic al serveiocupacio@arbocenc.cat.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat