banner est whatsapp

Dia del Comerç a l´Arboç

L'Arboç, 22/07/2013

L´Unió de Comerciants de l´Arboç (UCLA), amb la col-laboració de l´Ajuntament de l´Arboç, organitza la desena edició del Dia del Comerç, que tindrà lloc el proper dissabte 27 de juliol


Foto: Activitats del Dia del Comerç de 2012

L’Unió de Comerciants de l’Arboç (UCLA), amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç, organitza la desena edició del Dia del Comerç, que tindrà lloc el proper dissabte 27 de juliol. S’han preparat tota una sèrie d’activitats adreçades tant als més petits de la casa com als adults.

De dos quarts de sis fins a les nou del vespre, al carrer Major, els més petits de casa podran gaudir d’inflables. En aquesta mateixa franja horària un trenet connectarà el nucli antic amb el barri de Santa Llúcia, portant tant a nens com adults a les diferents zones d’activitat. A les sis de la tarda, a la plaça de Catalunya, tindrà lloc una activitat d’animació amb els novedosos vehicles infantils “bikecar”.

A partir de les nou del vespre, al carrer Major, s’hi realitzarà el gran sorteig del Dia del Comerç amb el premi d’un val de 500 euros per gastar en les botigues associades. A continuació, s’ha programat un concert amb el grup de pop-rock Dry Gin Tonic. Durant tota la nit, el carrer Major acollirà diferents bars del municipi que oferiran tapes a preus econòmics.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat