banner est whatsapp

La Biblioteca Municipal de l´Arboç augmenta el nombre d´usuaris

L'Arboç, 22/07/2013

La Biblioteca Municipal de l´Arboç ha experimentat, en els dos darrers anys, un considerable augment en les seves quotes d´ús, fins al punt de convertir-se en un dels equipaments comarcals amb més carnets d´usuari expedits i més visitants registrats


La Biblioteca Municipal de l’Arboç ha experimentat, en els dos darrers anys, un considerable augment en les seves quotes d’ús, fins al punt de convertir-se en un dels equipaments comarcals amb més carnets d’usuari expedits i més visitants registrats.

L’equipament cultural arbocenc ha incrementa en més d’un 7% el seu nombre d’usuaris en el darrer any fins a situar-se en els més de 3000 carnets d’usuari expedits actualment. La quota d’utilització de la biblioteca també és molt elevada i se situa en més de 55.000 visitants anuals, amb una mitjana de 180 visitants diaris.

La Biblioteca Municipal de l’Arboç compta amb un fons de més de 24.000 documents (llibres, revistes, DVD, CD), i els seus usuaris generen un trànsit de més de 25.000 préstecs anuals. Una dada molt important que cal ressaltar és que gairebé un terç dels usuaris són joves entre 0 i 18 anys.

Activitats impulsades per la biblioteca com el club de lectura, les exposicions o les visites escolars han contribuït a integrar aquest equipament en la vida cultural de la vila.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat