banner est whatsapp

Sis joves de l´Arboç participen al nou programa de pràctiques en empreses

L'Arboç, 08/07/2013

El passat divendres 5 de juliol es va posar en marxa el programa de pràctiques en empreses per a joves del municipi de l´Arboç


Foto: L’Alcalde de l’Arboç i el Regidor de Promoció Econòmica amb els joves adherits al programa

El passat divendres 5 de juliol es va posar en marxa el programa de pràctiques en empreses per a joves del municipi de l’Arboç. La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, a través del Servei d’Ocupació Municipal, ha promogut aquest programa d’intermediació professional encarat a les empreses del municipi per tal que aquestes ofereixin pràctiques no laborals a persones, d’entre 18 i 26 anys, en situació d’atur i amb un nivell de formació determinat.

Un total de sis joves arbocencs s’han adherit a aquest programa d’intermediació que té com a principal objectiu dotar d’experiència professional als joves del municipi afavorint la seva inserció posterior al mercat laboral.

L’Alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, remarca << ...aquest projecte pioner al municipi permetrà als joves que hi participin obtenir la tant necessària experiència professional que posteriorment se’ls exigeix per accedir a un lloc de treball... >>.

L’Ajuntament de l’Arboç ha signat convenis de col·laboració amb les empreses adherides al programa d’intermediació. La durada de les pràctiques serà de 3 mesos prorrogable a un màxim de 6 mesos i l’empresa no està obligada a pagar un salari al treballador.

Donat que les pràctiques no són remunerades i no existeix relació laboral entre l’empresa i el treballador, l’Ajuntament de l’Arboç ha subscrit una pòlissa d’assegurança d’accidents personals i ha assignat un ajut a cada treballador l’import del qual anirà en funció de l’assistència al lloc de treball.

Font: GABINET DE PREMSA DE L´AJUNTAMENT DE L´ARBOÇ

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat