banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç subvencionarà a les empreses que contractin persones desocupades del municipi

L'Arboç, 26/06/2013

L´Ajuntament de l´Arboç posa en marxa una nova línia de subvencions, pionera i innovadora arreu del territori, per les empreses del municipi que realitzin contractacions de persones desocupades


Foto: Panoràmica de l´Arboç

L’Ajuntament de l’Arboç posa en marxa una nova línia de subvencions, pionera i innovadora arreu del territori, per les empreses del municipi que realitzin contractacions de persones desocupades. Podran ser beneficiaries de les subvencions els empresaris i empresàries, siguin persones físiques o jurídiques, amb domicili social o unitats de producció radicades al terme municipal de l’Arboç.

Davant de la lacra social que constitueix l’elevada taxa d’atur del municipi, l’Ajuntament de l’Arboç està disposat a combatre’l aplicant fórmules innovadores i contundents. Segons Joan Sans, Alcalde de l’Arboç, << ... el foment de l’ocupació és una de les màximes prioritats de l’Ajuntament. L’objectiu d’aquest novedòs programa és aportar incentius als empresaris per tal que s’animin a fer noves contractacions de persones desocupades del nostre municipi... >>.

Amb aquest nou programa de subvencions es pretén fomentar la contractació de desocupats i, alhora, contribuir a la consolidació del teixit empresarial, comercial i industrial de la vila de l’Arboç.

La quantia de la subvenció variarà en funció de les hores de jornada laboral, i poden arribar fins a 1 euro per hora treballada. L’Ajuntament de l’Arboç destina a aquest nou projecte una partida pressupostària de 50.000 euros.

Joan Sans, Alcalde de l’Arboç, afegeix << ... Estem realitzat un important esforç pressupostari en programes i accions ocupacionals. Amb aquest nou programa pretenem incidir directament sobre els empresaris i comerços oferint avantatges a la contractació de nous treballadors desocupats. Entenem que aquesta és la manera més eficient d’incentivar a la iniciativa privada a generar ocupació al municipi ... >>.

Aquesta pionera e innovadora mesura ha estat aprovada pel Ple Municipal i ja ha entrat en vigor. Tots els empresaris interessats poden adreçar-se al Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de l’Arboç.

Font: Gabinet de premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat