banner est whatsapp

El Club de Bàsquet l´Arboç organitza la segona edició del Campus-Esplai

L'Arboç, 18/06/2013

El Club Bàsquet l´Arboç, amb la col-laboració de l´Ajuntament de l´Arboç, organitza aquest estiu la segona edició del Campus-Esplai de Bàsquet.


El Club Basquet l’Arboç, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç, organitza aquest estiu la segona edició del Campus-Esplai de Basquet. Aquest campus combinarà les activitats relacionades amb el basquet amb altres activitats de lleure educatiu, com les excursions, gimcanes o jocs, totes elles dirigides per tècnics esportius, mestres d’educació física, entrenadors de basquet titulats i monitors de lleure. A més hi haurà sorpreses, una d’elles serà la visita d’un jugador del 1r equip del Club Bàsquet Tarragona, aquest any finalistes per pujar a la lliga LEB.

El campus-esplai de bàsquet està adreçat a tots aquells nens i nenes nascuts entre el 1997 i el 2008 (de 4 a 16 anys) que vulguin divertir-se jugant i fent esport alhora que aprenen a conviure amb activitats de lleure, independentment de si han practicat o no bàsquet durant el curs.

El Campus consta de 3 quinzenes, la primera de l’1 al 12 de Juliol, la segona del 15 al 26 de Juliol i la tercera del 29 de Juliol al 9 d’Agost. De 9 del matí a 12,30 del migdia. Amb servei d’acollida opcional de 12,30 a 13,30.

El preu per quinzena és de 60€ (campus-esplai) i, si escau, de 20€ (servei d’acollida). Hi ha un descompte per acumulació de quinzenes, per tant, s’obté un descompte de 20€ per la segona quinzena i de 40€ per la tercera. L’acollida funciona de la mateixa manera, amb 5€ i 12€ de descompte respectivament. També hi ha el 5% de descompte per jugadors/es del Bàsquet l’Arboç.

Els més de 30 nens i nenes apuntades fins al moment permeten ser optimistes. El termini d’inscripció del primer torn conclou el proper 21 de juny. Per a més informació cal trucar als telèfons 650 926 222 / 660 235 534, o bé a través de l’e-mail jonyiverson_88@hotmail.com.

Font: Gabinet de premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat