banner est whatsapp

Milers de visitants a la II Fira Modernista del Penedès a l´Arboç

L'Arboç, 28/05/2013

L´Arboç, capital del modernisme i del teatre d´època


Peu de foto: Els carrers de l’Arboç a plens a vessar de visitants per veure l’Elenc Artístic Arbocenc.

El passat cap de setmana del 25 i 26 de maig l’Arboç es va convertir en la capital catalana del modernisme i del teatre d’època al carrer. La multitudinària acollida d’aquesta segona edició de la Fira Modernista del Penedès va sorprendre molt gratament a l’organització. Pel Sr. Alfons Ribas, regidor de Promoció Econòmica i Turisme <<... l’Arboç s’ha de sentir molt orgullós de l’èxit de públic i organitzatiu que ha suposat la II Fira Modernista del Penedès. La gran acollida obtinguda suposa un estímul per continuar treballant, any rere any, en aquest projecte tant engrescador ...>>.

La Marató de Teatre d’Època al Carrer ha estat un dels actes més ovacionats. Cinc companyies de teatre, encapçalades per l’Elenc Artístic Arbocenc, han presentat durant tot el cap de setmana diferents propostes i escenes de la vida quotidiana de principis de segle XX.

Les visites turístiques organitzades al Palau Gener i Batet i a La Giralda han estat molt concorregudes, així com també l’exposició “Retorn al Titànic”, que ha estat visitada per més de 1000 persones.

Un gran ambient, multitud d’actes, i una gran assistència de públic han caracteritzat aquesta segona edició de la Fira Modernista del Penedès.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

[título de la foto]
[título de la foto]
Visita guiada al Palau Gener Batet
[título de la foto]
Palau Gener Batet
[título de la foto]
Companyia de teatre
[título de la foto]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat