banner est whatsapp

La Generalitat rebutja reobrir de nit el CAP de l´Arboç

L'Arboç, 20/05/2013

El PSC demanava la reobertura del servei d´urgències nocturnes del CAP de l´Arboç, en el termini màxim d´un mes, però la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya ho ha denegat


La Generalitat no tornarà a reobrir de nit el CAP de l´Arboç, després que la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya rebutgés la proposta del PSC per reobrir aquest ambulatori, informen els socialistes.

El PSC demanava la reobertura del servei d´urgències nocturnes del CAP de l´Arboç, en el termini màxim d´un mes, però la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya ho ha denegat. Per contra, s´ha aprovat la proposta d´ERC, votada també pel grup socialista, que demana al govern que restableixi el servei nocturn d´urgències tan aviat ho permeti el pressupost.

Així mateix, també es demana als serveis territorials de Salut que treballin per mantenir el servei d´urgències el màxim d´hores possible i que es garanteixi que el servei d´ambulància de l´hospital del Vendrell cobreixi tota la població afectada.

El diputat socialista Xavier Sabaté ha valorat negativament "que no s´hagi aprovat la proposta socialista, que era més clara", però "hem votat la proposta d´ERC perquè hem vist que tenia possibilitats de prosperar".

El diputat tarragoní ha aprofitat l´ocasió per reclamar un millor servei assistencial del transport sanitari i ha recordat que s´ha retallat "un 6% el pressupost en transport urgent i en un 12% en el no urgent".

Font:

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat