banner est whatsapp

Clausura del Curs de Monitors d´Educació en el Lleure a l´Arboç

L'Arboç, 30/04/2013

El passat dissabte 27 d´abril va tenir lloc a la Casa de Cultura de l´Arboç la clausura del Curs de Monitors d´Educació en el Lleure, organitzat per la Conselleria de Joventut del Consell Comarcal del Baix Penedès amb la col-laboració de l´Ajuntament de l´Arboç i la Delegació territorial de Joventut de la Generalitat de Catalunya. L´acte, presidit per l´alcalde de l´Arboç, Sr. Joan.


El passat dissabte 27 d’abril va tenir lloc a la Casa de Cultura de l’Arboç la clausura del Curs de Monitors d’Educació en el Lleure, organitzat per la Conselleria de Joventut del Consell Comarcal del Baix Penedès amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç i la Delegació territorial de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

L’acte, presidit per l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, va comptar amb la presència de la Regidora de Joventut de l’Ajuntament de la l’Arboç, Sra. Glòria Molina, el Sr. David Godall, Conseller Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Baix Penedès, i de la Sra. Carme Vallagra en representació de la Delegació Territorial de Joventut de la Generalitat de Catalunya a Tarragona.

El Curs de Monitors d’Educació en el Lleure ha tingut lloc a la Casa de Cultura de l’Arboç del 23 de març al 27 d’abril de 2013 i ha constat de 100 hores de lectives. Inclòs en el programa Treball i Formació del Pla de Joventut del Baix Penedès, aquest curs ha omplert totes les places disponibles, i els alumnes obtindran, prèvia presentació d’una memòria amb les pràctiques realitzades, el Diploma de Monitor d’Activitats de Lleure de la Generalitat de Catalunya.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat