banner est whatsapp

La Biblioteca Municipal celebrarà el seu 5è aniversari el dia 9 de maig

L'Arboç, 13/04/2013

La festa d´aniversari començarà a les 18 h amb una foto de tots el usuaris i vilatans que hi vulguin sortir


Estem d´aniversari a la Biblioteca Municipal de l´Arboç.

El dijous 9 de maig tenim uns convidats de luxe a la Biblioteca de L´Arboç: Lecirke Tgn en concert a les 20 h. Guanyadors del D.O. Tarragona 2009 i el D.O. Catalunya 2010, una de les bandes més representatives de la ciutat de Tarragona. Abans del concert (19h) Dj Ecléctico (Colectivo Letamina), ens farà una retrospectiva sobre la música de l´escriptor Haruki Murakami en les seves obres com Tokyo Blues, 1Q84, After Dark o Kafka en la orilla.

La festa d´aniversari començarà a les 18 h amb una foto de tots el usuaris i vilatans que hi vulguin sortir. Esperem que gaudiu amb tots nosaltres del nostre 5è aniversari!

Aniversari Biblioteca Municipal de L´Arboç - Programació:

18h Fotografia de tots els usuaris de la Biblioteca

19h Retrospectiva musical de Haruki Murakami a càrrec de dj eclectico

20h Concert amb Lecirke

La Biblioteca Municipal de L´Arboç s´ubica en un edifici emblemàtic, l´antic escorxador, que va ser rehabilitat. La creació de la biblioteca ha implicat la construcció d´un edifici annex que amplia l´espai disponible per al desenvolupament del servei i per a encabir-hi la sala polivalent, destinada a la promoció cultural així com a la realització d´activitats diverses. Es troba situada a l´Avinguda Sant Jordi nº12.

Font: Biblioteca Municipal de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat