banner est whatsapp

Elegit un nou vocal a la junta de la Llar de Jubilats de l´Arboç

L'Arboç, 20/03/2013

El passat 11 de març va prendre possessió del seu càrrec de vocal el Sr Josep Vadrí Fontanals


El passat 11 de març va prendre possessió del seu càrrec de vocal a l´Associació Llar de Jubilats de l´Arboç el Sr Josep Vadrí Fontanals.

Nascut a Barberà de la Conca (Tarragona), Vadrí va arrelar a Arboç fa 50 anys. Va treballar com a cap de manteniment a la fàbrica Teichenné.

L´associació el defineix com una persona coneixedora del palpitar social, econòmic i cultural de la vila. La seva tasca ha estat vinculada als moviments culturals com l´Esbart Sant Julià i el Teatre Arbosense, que van ser escenaris on va deixar empremta del seu bon fer.

Ara ha estat captat pel president de la Llar de Jubilats, José A. Rodríguez Peña, per formar part de la Junta Directiva. Segons Peña, "Va costar de convèncer, però era conscient que una col·laboració sempre ajuda i va acceptar la proposta".

Després de la presa de possessió, Vadrí va manifestar que, "m´han presentat els membres, se m´ha explicat el funcionament i les premisses que tenen marcades per un bon funcionament de l´associació. M´ha agradat perquè hi ha un grup molt homogeni i espero no defraudar-lo". El que més m´ha arribat a convèncer és la claredat que tenen en els objectius i el que poden aportar a les persones".

Font: Gabinet de Premsa de la Llar de Jubilats de l´Arboç

[título de la foto]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat