banner est whatsapp

Finalitza el II curs d´informàtica promogut per la Llar de Jubilats de l´Arboç

L'Arboç, 20/03/2013

Un total de 12 alumnes van rebre formació bàsica sobre l´ús de la xarxa i programes d´edició d´imatges i text.


El passat 14 de març va finalitzar el II curs d´informàtica promogut per l´associació de la Llar de Jubilats de l´Arboç.

El curs es va iniciar el 4 de febrer en una aula de l´escola pública Sant Julià de l´Arboç i va comptar amb la participació de 12 alumnes. Aquests van rebre formació bàsica de Word, "processador de text", domini de comptes a internet, recursos per a navegar per la xarxa i programes de retoc d´imatges, a més de repassar els continguts del curs anterior.

Segons declaracions del president de la llar de jubilats, el Sr. José Antonio Rodríguez Peña, "El més positiu és veure a la gent gran fent ús de les noves tecnologies, el seu grau de superació i no haver acabat els curs i voler començar amb el següent. Personalment, estic content, perquè ha estat una aposta ferma que es troba a l´altura de l´actualitat. També vull donar un fort agraïment a la professora Montserrat Vallès que ens ha prestat un gran suport, la seva paciència i un esforç que valorem en la seva més alta extensió".

Font: Gabinet de Premsa de la Llar de Jubilats de l´Arboç

[título de la foto]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat