banner est whatsapp

Més de 250 dones participen al Dia de la Dona a L´Arboç

L'Arboç, 12/03/2013

La regidoria de Serveis Socials i Sanitat de l´Ajuntament de l´Arboç i l´Associació de Dones Arbocenques, en un esforç conjunt, van organitzar tot un seguit d´actes la setmana del 4 al 8 de març per a commemorar el Dia Internacional de la Dona 2013


La regidoria de Serveis Socials i Sanitat de l’Ajuntament de l’Arboç i l’Associació de Dones Arbocenques, en un esforç conjunt, van organitzar tot un seguit d’actes la setmana del 4 al 8 de març per a commemorar el Dia Internacional de la Dona 2013. Sota el lema “Fortalesa, intel·ligència, lluita, victòria, tendresa i perseverança. Totes s’escriuen en femení” s’ha articulat tota una proposta d’actes commemoratius que han aconseguit aplegar conjuntament més de 250 dones de l’Arboç i rodalies.

Dilluns 4 de març va tenir lloc a l’auditori municipal el pronunciament de la conferència “Com pots millorar l’autoestima?”, a càrrec de la psicòloga arbocenca Maica Guzmán. L’expectació generada per la temàtica tractada va aplegar un gran nombre de dones en aquest interessant acte.

Dimecres 6 de març, a l’auditori municipal, representants del cos de Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de l’Arboç, van pronunciar una conferència sobre la violència de gènere on el nombrós públic assistent va fer que l’auditori municipal es quedés petit.

Dijous 7 de març es va realitzar una demostració gastronòmica sobre decoració de galetes al local arbosense. Aquest taller va anar a càrrec de la Sra. Mònica Bogdan Lacatus i va comptar amb una gran participació.

125 dones Divendres 8 de març, dia Internacional de la Dona, es van concentrar el gruix dels actes commemoratius. A partir de les 7 de la tarda, davant de la Casa de Cultura es va realitzar una gimcana popular, on més de 125 dones, dividides en grups, van haver de cercar les lletres que formen el lema “Fortalesa, intel·ligència, lluita, victòria, tendresa i perseverança” que estaven amagades en diferents edificis municipals. Tot seguit, al poliesportiu municipal, la Sra. Vanessa Colson va llegir el manifest i a continuació les assistents van sopar i, per concloure la festa, les assistents van poder gaudir d’un espectacle de monòlegs i d’un ball a càrrec d’un conegut artista local.

Per la regidora de Serveis Socials i Sanitat de l’Ajuntament de l’Arboç, Sra. Montserrat Pérez, <<... Aquesta commemoració ha suposat un gran esforç conjunt que s’ha vist recompensat per la gran participació en tots els actes i les bones vibracions transmeses entre les assistents ...>>. La regidoria de Serveis Socials i Sanitat de l’Ajuntament de l’Arboç i l’Associació de Dones Arbocenques valoren molt positivament la bona acceptació que han tingut tots els actes programats i desitgen engrescar al col·lectiu conformat per totes les dones de l’Arboç i rodalies a seguir col·laborant i teixint una xarxa d’amistat, confiança i companyerisme durant la resta de l’any.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

Foto 005: Sopar (Autor: A.M. Sánchez)
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat